Відкриваємо двері дітям



Інформаційна підтримка громадянської кампанії

12.01 2015 Україна


Телебачення та радіо – надзвичайно важливий канал комунікації з громадськістю. Саме тому ми активно залучаємо інформаційних партнерів до висвітлення кампанії ‘Відкриваємо двері дітям’ та спільного вирішення проблеми зростання дітей в інтернатах

Великим успіхом для нас стала співпраця та підтримка телеканалу ‘Україна’, який став головним інформаційним партнером всіх заходів громадянської Кампанії, запустивши в ротацію соціальний ролик та активно висвітлюючи соціально-культурний проект ‘Відкриваємо двері дітям’.

Інформаційну підтримку соціально-культурному проекту надала також радіогрупа ‘ТАВР-Медіа’, яка виготовила та запустила в радіо-ефір запрошення відвідати виставку про проблеми зростання дітей в інтернатах.

Після презентації у листопаді соціального ролику про Кампанію ми змогли заручилися інформаційною підтримкою ряду національних та регіональних телеканалів, які погодився розмістити у ротацію соціальне відео та підтримати Кампанію. На початок року соціальний ролик виходить в ефірі телеканалів Магнолія ТВ, Роса ТВ, Хмельницької ОДТРК ‘Поділля-центр’, 34 Канал (Дніпропетровськ), Maxxi TV, телеканал ‘Нова Волинь’,  телеканал ‘Галичина’, ТРК ‘РАІ’, телеканал ‘Рада’ та ‘Тоніс’.

Також ми звернулися з проханням про розміщення соціальної реклами більш ніж до 50 національних та регіональних каналів та очікуємо їх сприяння у просуванні Кампанії та досягненні найкращих результатів для всіх дітей.

ІнфПартнери

Соціальний ролик Кампанії:

Ми глибоко вдячні всім телерадіокомпаніям, що стали нашими партнерами, висвітлюють та підтримують Кампанію та допомагають донести ідеї деінституціалізації до якнайширшого кола небайдужих осіб.