Відкриваємо двері дітям



Нові партнери - нові можливості!

20.03 2017 Європа


Колаборація міжнародної мережі організацій Better Care Network i Кампанії 'Відкриваємо двері дітям' - співпраця зі спільною метою та сподіваннями.

Захист дітей та забезпечення гідних умов їх розвитку – мета, що об‘єднує багато організацій та окремих людей по всьому світу. Наявність потужних однодумців мотивує, адже зайвий раз доводить розуміння необхідності якісних змін багатьма людьми та готовності працювати для досягнення цих змін.

Better Care Network (BCN) – міжнародна мережа організацій, діяльність яких зосереджена на підтримці дітей без належного сімейного догляду. BCN працює шляхом зміцнення співпраці між організаціями та обміну інформацією з питань зміцнення сім'ї та альтернативного догляду дітей, а також виступає за зміни в національних, регіональних і глобальної політиках задля поліпшення становища дітей у всьому світі.

Особливістю останнього інформаційного бюлетеня BCN, які отримують тисячі людей у світі, стала колаборація BCN з Європейською кампанією ‘Відкриваємо двері дітям’. Бюлетень було присвячено головним чином  деінституціалізації та діяльності Кампанії в країнах Європи та в Україні.  

Детальніше – в самому інформаційному бюлетені ВСN.