Відкриваємо двері дітям



Професійний аналіз фінансової складової

27.03 2014 Партнери


Одна з найбільших аудиторських компаній світу Baker Tilly висловила підтримку громадянської кампанії 'Відкриваємо двері дітям' та долучилася до проведення фінансового аудиту інтернатної системи та всієї системи захисту дітей в Україні

Представники великого міжнародного бізнесу все більше усвідомлюють важливість системної роботи з дітьми, що залишилися без батьківського піклування. Така робота сьогодні не можлива без всебічної реформи системи захисту дітей, основою для проведення якої стане глибинний аудит інтернатної системи в Україні.

Компанія BakerTilly, один з лідерів аудиторських послуг в Україні, приєдналась до процесу проведення аудиту системи захисту дітей. Фахівці компанії допоможуть побудувати модель та здійснити фінансово-економічне обґрунтування процесу переходу від системи інтернатного виховання дітей до системи, яка базується на вихованні дитини в сім’ї.

Система захисту дітей, яка забезпечує право кожної дитини виховання у сім’ї, має опиратися на відповідні соціальні послуги з підтримки дітей та сім’ї, які на сьогодні в країні відсутні. Хоча в перспективі сімейно орієнтовна система стане менш затратною, забезпечуючи послуги вищої якості, перехід від системи інтернатного догляду до системи соціальних послуг для дітей та сім’ї вимагатиме часу та додаткових фінансових і людських ресурсів.

Тепер за допомогою нашого нового партнера ми зможемо обґрунтувати доцільність таких інвестицій та надати відповідні розрахунки.

центр