Відкриваємо двері дітям



Уроки правильної благодійності від 'Відкриваємо двері дітям' в Запоріжжі

17.12 2014 Партнери


В рамках кампанії 'Відкриваємо двері дітям' ми акцентуємо увагу громадськості на тому, що діти потребують не матеріальних благ, а любові, уваги та безпечних стосунків. Саме тому важливо допомагати дітям правильно та зважати на наслідки допомоги для дітей

16 грудня у Запоріжжі за підтримки та сприяння нашого регіонального партнера благодійного фонду 'Щаслива дитина' відбувся захід ‘Відкриваємо двері дітям’ – бізнес на шляху до розумної благодійності’. Мета заходу – створення стратегії розумної благодійності в Запорізькій області. Гостями заходу стали представники бізнесу серед яких ‘Запоріжсталь’, ‘Оліс’, ‘Massa’, ‘АХА Страхування’, ’БлагоДент’, ТМ ‘Мірненська’, ‘Фоззі групп’, ‘Страхова компанія Граве Україна’, представники благодійних організацій (‘Посмішка дитини’, ‘Світлозір’, ‘Нова надія’, ‘Громадська рада’), журналісти (Запорізька ТРК ‘ТВ-5’, ‘Запоріжжя’, ‘Алекс’, газета ‘МІГ’, ‘Запоріжжя вечірнє’, ‘Афіша’, ‘Субота+’) та активісти.

Учасники заходу обговорили стратегію розумної благодійності та шляхи її реалізації в області. Окремий блок зустрічі був присвячений обговоренню кампанії ‘Відкриваємо двері дітям’ та заходів в її рамках; досвід благодійних організацій Запорізької області; уявлення представників бізнесу про розумну благодійність. Також учасники говорили про актуальний стан інтернатної системи в Україні, можливості її реформування, шляхи розумної допомоги дітям, які знаходяться в інтернатних закладах. Члени зібрання погодилися об’єднати зусилля благодійних організацій Запорізької області з метою вирішення актуальних завдань і спільної реалізації стратегії розумної благодійності в області.

Відео зустрічі:

Інші відео:

Открываем двери детям — сюжет ТРК Алекс

Публікації про подію:

В Запорожье поддерживают ‘умную’ благотворительность

В Запорожской области Открыли двери детям